Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

No lássuk csak..

2009.12.21. 22:03 - Jajus

Hazaértem 3-ra, majd apu kiállt a garázsból a kocsival és indultunk Fehérvárra még mielőtt esne az eső.. mert ugye nagyon ezt mondogatják, hogy holnap esni fog.. a szele már itt van..

Voltunk új szemümért, no meg az Auchan-ban.. Az Auchanban olyan sokan voltak, hogy alig volt bevásárlóverda.. úgyhogy gondolhatjátok.. Vettük ezt-azt.. halacskát is, mert apu karácsonyi menüjében elengedhetetlen a hal..  s ennek bármilyen formája..  Én személy szerint annyira nem vagyok oda érte.. vagyis.. a filézett oké, de amiben szálka van, hát azt már annyira nem csípem, nekem az nagyon szöszmötölős..  A halászlevet megeszem, de túlzásba azt se viszem, mert az sem tartozik a fő kedvenceim közé. 1-szer 1 évben azért kibírom:)  Bár évközben is szokott lenni néha, de akkor legtöbbször hanyagolom..

 

Megvettem tesómnak az utolsó ajándékokat is:)  remélem örül majd mindegyiknek! Rajta kívül már mindenkinek megvan az ajándéka, így elvileg már nem kell ajándék után kajtatni.. :) 

Estére kicsit megfájdult a fejem:S  Jó lenne, ha hama elmúlna.. bevételezem valami gyógybogyót, hátha segít!  Holnap sütni fogok, legalábbis erre készülök:) Aztán, hogy mi lesz belőle, hát azt még nem tudni.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr791614507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása