Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

nem tűntem el:D

2010.12.20. 19:58 - Jajus

Mostanában nagyon nehezen veszem rá magam, hogy írjak, valahogy sosincs kedvem, de most írok kicsit:D

Most szabin vagyok. Egészen pontosan holnaptól januárig. Aztán még nem tudom, hogy mikor kell menni legközelebb vagy egyáltalán kell-e, mert az sem biztos. Majd kiderül..

 

Nem sokára itt a Karácsony, eltelt egy újabb év. Rohan az idő és nem is kicsit! Egyik percben még hó eleje van, aztán meg azon kapom magam, hogy már hó vége.

 

Mindenkinek sikeresen megvettük az ajándékokat, nem túl drágát(legalább 20 embernek kellett venni), mert nem vagyunk sajnos milliomosok, de mindenki fog kapni valamit.  Remélhetőleg tetszik is majd mindenkinek! :)

Még Karácsony előtt jó lenne beiktatni egy hajfestést, de még nem tudom, hogy mikor megyünk haza, viszont a tesómmal már lebeszélem, befesti:) vágni is kéne, de azt még nem mondtam neki, de gondolom azt is megcsinálja:) Csak még meg kell szervezni, hogy mit hogyan és ez nem egyszerű feladat.

Egyébként jól vagyunk. Rengeteg névnapi köszöntést kaptam és mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy gondolt rám:) Köszönöm szépen! :) Arik vagytok!

 

Egyenlőre ennyi, hirtelen nem tudok mást írni, majd talán legközelebb..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr552528636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása