Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

Beszámoló a nyaralásról..

2010.08.22. 18:34 - Jajus

 

Nos ha nagyon rövid akarok lenni, akkor azt írom, hogy állati jó volt és nagyon szép hely Horvátország! :) Ajánlom mindenkinek! :)

 

Aug. 10-én hajnal 4-kor indultunk a Krk szigetre és  10 óra körül értünk oda, néhányszor megálltunk, mert annyit képtelenség egyhuzamban ülni..  No, odaértünk, megkerestük a szállást, már várt minket a házigazda. Megmutatta a lakrészünket, felvittük a cumónkat.  Az apartmanban 2 szoba volt, egy nappali, egy konyha és fürdő no meg wc. Ja meg egy előtér. 5-en mentünk, simán elfértünk, nagyon nagy hely volt mindenkinek a lakásban.  A nagy hely az autórban ugyan nem mondható el.. mert hát hiába voltak vékonyak, akik hátul ültek, de hát mégse volt túl kényelmes.

 

 

No, hol is kezdjem?? Már annyira nem is emléxem, hogy melyik nap mit csináltunk, de azért megpróbálom leírni nektek, max. nem olyan sorrendben..

 

 

Kipakolás után, csináltunk ebédet. Vittünk itthonról egy csomó mindent, mert odakint minden nagyon drága! Csak egy példát írok, egy 70 dkg-os kenyér 8 kuna, ami 320 Ft körül mozog magyar pénzben.  Kaja után lementünk a partra fürödni! Állati jó volt! Kicsit nekem cidri volt  a víz, de abban a dög melegben nagyon jól esett:) Az Ignác beletenyerelt egy sünikébe, így nem voltunk ott túl sokat csak 1-2 órát.  Vacsi után ismét lementünk a partra, sétáltunk, fényképeztünk, beszélgettünk és nézelődtünk, mert volt mit!!! Rengeteg dolog új volt nekünk, szép volt minden.  Egyik nap kicsit esettt az eső, így láttunk háborgó tengert is, hatalmas hullámokkal! Fú, de nagyon tetszett! :) Szuper jó volt! Voltunk a Plitvicei-tavaknál is, hát az még aztán ami nagyon-nagyon szép! Azt szavakkal el sem lehet mondani, azt látni kell!!! Majd teszek fel iwiwre néhány képet, ha gondoljátok, nézzétek meg. Voltunk, Baskán, Stara Baskán, Malinskán, Krkán és még sorolhatnám hogy hol. Rengeteg szép helyet láttunk némelyik ilyesztő is volt kicsit.. főleg mikor az autó egyik oldalán sziklafal a másik felén pedig szakadén több száz méter mélyen.. hát az kissé ilyesztő.. :D  egyébként tényleg nagyon jó volt, jól éreztük magunkat, rengeteget fényképeztünk. A legjobb fürdőhely egyébkén Baska, nekem az tetszett a legjobban. Hoztunk haza egy kis tengervizet, megmutatni az itthoniaknak:)  Vettünk mindenkinek valamit, ami olyan Horvátországos:) Ott élnek az erdőkben medvék is:) hát szívesen megnéztem volna egyet! :) Persze csak messziről:D No meg a delfinek, sajna azzal sem sikerült összefutnunk. Pedig milyen jó lett volna:) És a búvárkodás.. hát azt is kipróbálnám, még ha semmit se látnék szemü nélkül, de állati jó lehet.  Viszont vittünk búvárszemcsit és naná, hogy azzal megnéztem, hogy mi a helyzet a tenger fenekén:) :D Kagylókat nem sokat találtunk, mert mi olyan részen voltunk, ahonnan az ott régóta lakók és üdülők mindent összeszedtek, de talán majd máskor:)  Most egyenlőre ennyit. Majd a többit máskor, ha eszembe jut még valami, amit nem írtam le:D

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr842239341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása