Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

ez meg az..

2010.10.01. 19:53 - Jajus

No helló mindenki! Jó régen nem írtam már megint.. nem nagyon volt mit..

 

Először is, Reni! A dokinéni szerint tök átlagos hajhullásról beszélünk(nekem nem annak tűnik). Ezt most vagy elhiszem vagy nem. Bár talán kicsit már javult a helyzet.

 

A hétvégén Bornapok vannak Móron, szept. 30-tól egészen okbóber 3-ig. Mindenféle program van és lesz. Lesz egy csomó fellépő is. Meg rengeteg körhinta szerű játék, ami a világ minden pénzéért se ülnék fel. Ahogy mennek az efféle járgányok, hát én tuti, hogy olyan írányban rókáznék..:) Nagy valószínűséggel majd körülnézünk, hogy mégis mik vannak. Azt nem is mondtam, hogy rengeteg kirakodós szokott lenni, gondolom idén is úgy lesz. Vasárnap du. 3-kor pedig felvonulás.

 

Aztán nem is tudom mit írjak még. Szüreteltünk, hát valami írtó kevés lett. Nagyon durva! Van olyan az ismerőseink között, akinek szüretelni se kellett, mert nem volt mit:(  Aztán holnap kukorica szedés, de hát az sincs sok, mert azt meg megtámadták a vadak.. Szóval tök szuper az idén minden:((((((((((((((((((((

 

Holnap dolgozom, már reggel 6-ra megyünk, mert egy 100 szeletes tortának készen kell lennie de. 9-re. Úgyhogy bele kell húznunk. Viszont nem leszünk sokáig, legalábbis én nem tervezem. A Bornapok miatt nagyon nagy volt a hajtás, most már pihenni is szeretnék, nagyon fájnak a lábaim. Elfáradtam és nem kicsit!

 

Mást nem igen tudok írni, úgyhogy be is fejezem.

Jók legyetek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr652337966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása