Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

Most már tényleg bedöglött.. egyebek

2009.11.17. 22:55 - Jajus

Az a helyzet, hogy Attim gépe már bő fél éve hol bekapcsolt, hol nem. Vagyis bekapcsolt, aztán egy ideig semmi gáz nem volt vele, aztán gondolt egyet és megint nem kapcsolt be. Úgyhogy most úgy áll a dolog, hogy szerelőnél van a gép, mármint a ház. Valószínűleg a videókátyával lett valami. :( Az meg ugye nem 2 Ft egy új, no meg a használt se olcsó.  Úgyhogy majd meglátjuk, mint mondanak rá..

 

Holnap irány a munkaügyi.. remélhetőleg hamar sorra kerülök. Ezenkívül oltásra visszük az egyik kutyusunkat. Odafele bizti nyüszögni fog meg remegni és hasonlók. Aztán az oltás kicsit megrémíti és hazafele már nyugodtan fekszik. Kicsit a durcit is bedobja, de estére majd megbékél:)  Viszünk neki ruhát is meg nyakörvet és pórázt. A ruha a hideg miatt kell, mivel kistestű kutyus, a nyakörv és a póráz pedig azért, mert jön velünk a mama is meg anyuék boltba is akarnak menni, így addig sétáltatni kell vagy valami.  Ha bent lenne a kocsiban és látná, hogy valaki kiszáll és megy valahova, hát addig nyüszögne és menne, míg az illető vissza nem jön.  Nagyon ragaszkodó! Néha már-már olyan, mintha mondani akarna valamit, de sajnos max. csak ugatni tud vagy nyüszögni vagy hihetetlen módon nézni, olyan kis okosan, de ezt nem is lehet körbeírni:)  Nagyon aranyos:) 

 

Tegnap mostunk vagy 5 adagot, ha nem többet, ma ismét mostam 3 adagot. Én nem tom, csak nálunk van majdnem mindig ennyi mosnivaló?? :D

Ma kipakoltuk apu szekrényeit és ami már nem jó neki vagy soha nem fogja felvenni, azt beletettük egy zsákba és szombaton elvisszük Fehérvárra a Tesco bejárata mellett pár méterre levő ruhatárolóba(én így hívom). Valószínüleg másnak szüksége lehet rá. Viselje egészséggel, akárkié is lesz.

A még jó ruhákat, amik nem kicsik meg amiket fel is vesz, azokat pedig szépen összeraktuk, megmutogattuk neki, hogy mit hol talál. Bár valszeg nem sokáig lesz rend a szekrényben:D  Megtaláltuk a régóta keresett kesztyűit is! :) Volt ám boldogság! :) Elég sűrűn hord kesztyűt, főleg a bal kezén. Volt egy balesete, majdnem levágta a bal kezén a nagy ujját(én így hívom). Kézi körfűrésszel vágott méretre kb. 4 cm vastag és méterszer méteres táblákat(a rendes neve most nem jut eszembe). Aztán mivel nem az ő kézi fűrésze volt, amivel vágott, az meg leakart esni az asztalról, amin vágta, utána nyúlt és már meg is volt a baj.  Ez afféle reflex mozdulat volt, szerintem én is utána nyúltam volna, max. én jobb kézzel, mert az lebegett volna szemem előtt, hogy nem az enyém, mindjárt leesik:S  De szerintem nagyjából mindenki reflex szerűen utána nyúlt volna.  Aztán futott be és kiabált, hogy lehet levágtam az ujjam. Én a nappaliban voltam, ő meg a konyhában. Aztán mentem oda, hogy mi ez a kiabálás és közbe jajjgatott:S  Ott meg lógott az ujja:S Hát megállt bennem az ütő:S Gondolhatjátok..  Főleg én, aki minden nemű véres, tűs dologtól összetojja magát! :S  De akkor ott semmi bajom nem volt, megnéztem, nem volt szép látvány, de nem lettem rosszul. Bekötöttük neki, hogy ne folyjon mindenhova a vére, bár már mindegy volt, mert minden véres lett. Anyu közben hívta a mentőket, ami tőlünk 45 km-re volt. 20 perc alatt itt voltak. Mondták a telóban, hogy tartsuk a kezét felfele, hogy nehogy elvérezzen. Úgy is tettem, feltartottam a kezét, aztán mivel még mindig vérzett, már a kezemen is folyott, de hála a jó égnek nem ájultam el meg semmi. Aztán kiértek a mentősök, ellátták, majd vitték Veszprémbe. Ott meg jól megváratták, mert elküldék egy helyre, holott nem is kellett volna odamennie, hanem mindjárt a sebészetre. Nagyon nagy fájdalmai voltak és ott várakozott jópár órán keresztül, mire kiderült, hogy hoppá rossz helyen várakozik, holott odavitték.  Aztán szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy pont egy kézspecialista volt ügyeletben és ő műtötte meg.  1 ideget nem tudott visszaalkotni vagy hogy is mondjam, mert azt úgy elvágta, hogy lehetetlenség volt. A keze nagyon érzékeny, rettentően tud fázni, a bőr is vékonyabb, mint máshol.  A legnagyobb probléma pedig az, hogy apu bal és jobb kezes,  jobbal ír, mert ballal nem tud. Viszont bal kézzel kalapál meg minden, mert jobban nem tud. Vagyis kalapált, most is megy neki, csak nem olyan erővel, mint előtte.  Most próbál átszokni jobb kézzel való kalapálásra, faragásra és efféle dolgokra.  Remélem előbb-utóbb sikerül!

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr91533195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reni-Lili 2009.11.23. 20:08:38

Értem én hogy bedöglött, de már uncsi....

Jajus 2009.11.24. 12:27:09

Ha uncsi, ne olvasd és kész. :D

Reni-Lili 2009.11.24. 19:15:35

De undok vagy: :P Nem is olvastam el hússzor. :P Legközelebb siess jobban. :D


süti beállítások módosítása