Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

Az elmúlt napok

2010.04.13. 09:19 - Jajus

Hol is kezdjem?!

Beneveztem a kutyusunkat a kutya-macsak szépségversenyre a Veszprém megyi Naplónál. Neve Pici(Pintyő), aki úgy gondolja, hogy tetszik neki, tessék csak szavazni Rá(én ennek csak örülnék)! 2 óránként lehet szavazatot leadni.. hajrá! :)

 

Túl vagyunk a szavazáson is, mármint az országoson.  Reméljük, hogy változik már valami a világban..  nagyon reméljük, hogy nem lesz rosszabb a helyzet.. habár azt szokták mondani.. hogy ...-ból nem lehet ...-ot csinálni..  :S

 

Kb. 3 hete bedöglött a digitális fényképezőm(Olympus), amit kb. 2 éve vételeztem összekuporgatott manimból.  Attim zsebébe volt a gép, aztán a szék karfája megnyomta a kijelzőt, ami emiatt  megpattant és ennyi volt.  Simán kukába lehet szórni.. A memóriakártyát megpróbálom eladni(csak előtte még lekéne szedni róla a képeimet, mert van ami még tök friss kép). No meg az usb kábeljén is szeretnék túladni.. igazából nem kell, mert egyiket se tudom használni.  Fényképezőre szükség van. Így bármennyire nem is volt tervbe, de vettem egy újat. Úgyhogy most nem vehetek semmit sem, fék behúzva. Még memóriakártya sincs benne, majd egyszer talán lesz. Persze a régi memóriakártya nem jó bele, mert az újabb gépekben már SD kártya kell. A márka ugyanaz, az új gép is Olympus, de ennek ellenére se jó bele az XD-s kártya.  Ez van. Csak tudjam eladni!

 

Tegnap óta szinte megállás nélkül  esik az eső. Már elveteményeztünk, annak jó! Viszont  úgy egyébként, már nem igazán kellene. Lassan burgeszt kell rakni, na de ilyen iszapos földbe majd nem lehet. Reméljük hamar kiszárad kicsit.  Jut eszembe burgesz. Egészen pontosan rakó burgesz. Égen-földön nem lehet kapni. Esetleg tud valaki valahol Veszprém megyében vagy Fejér megyében eladó rakó burgeszt(hogy milyen kell név szerint passzolom:D)? Csak 2,5 zsákkal tudtunk venni és még kellene úgy kb. 7 zsák. Idén 10 zsákkal szeretnénk rakni. No, de honnan lesz még 7 zsáknyi?! Kitaláltuk, hogy átválogatjuk a tavalyi burgeszt, ami a pincében van, aztán hátha összejön belőle még x zsáknyi. Kicsit spórolnánk vele, ez igaz..

 

Most reggeliztünk a Pintyőkével. Imádja a teavajat.. így ettünk teavaja zsemlét. Ő csak azt én meg ittam hozzá tejeskávét. Fincsi volt! Tegnap este sütöttem sós-sajtos rudacskákat. Bede Robi-féle recept alapján. Hú és nagyon fini! Omlós! Mondjuk nem csoda, hiszen van benne 25 dkg zsír.. szóval ennyi zsírtól meg már igazán lehet valami omlós.. :D  Megjegyzem Pintyőke is szereti:) tegnap tesztelte:) Bede Robi szerint jó hideg sör mellé az igazi:D nekem ízlett simán üresen is, mert nem szeretem a sört, meg egyébként sem iszom:D

 

Hirtelen nem is tudok mást írni. Ááá, vagyis igen! A volt szobatársam babát vár! Ezúton is gratulálunk Zsúéknak! Alig 10 hét és megszületik a kislányuk, akit valószínűleg Antóniának fognak hívni! :)     

Majd elfelejtettem.. Reninek(Szfvárra) szintén gratula a leendő kiscsajszihoz! 4 hónap és már meg is születik:)  Itt a név még rejtély:)

Aztán alig 1 hónap és megszületik a Kocka és Anett babája, aki szintén kiscsajszi lesz. Elméletileg Petra nevet kap majd. Nekik is gratula!  Jó egészséget Mindegyiküknek!

Ja igen! Hogy még kicsit jobban ragozzam a dolgot.. Mártinak(Szfvár) is gratula leendő babájukhoz, akiről még nem tudni, hogy fiúcska vagy lányocska:)

Mindenkinek gratula, akinek születni fog vagy már megszületett a gyerkőce:)

 

No, most befejezem.. megyek mosni és hasonlók.. majd jelentkezem..

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr561916845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása