Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

1,5 napja nincs itthon:(

2010.02.12. 08:58 - Jajus

1,5 napja nem jött már haza a kandúr cicánk, Cuni. Nem tudom, hogy merre járhat:S Már nagyon aggódom miatta! Nem szokott ilyet csinálni, max. akkor ha csajozni megy. Viszont most nem hiszem, hogy csajozni ment volna.. bár aztán ki tudja. Már biztos, hogy nagyon éhes is lehet szegényke. Remélem jól van és hamar hazajön. Már az is eszembe jutott, hogy talán bezavart nála ez a nagy hó(lehet hülyeség), már legalább 30 cm van. Jöjjön hamar haza! Jó lenne, ha mondjuk 5 perc múlva már az ajtóban állna:)

 

A hóra visszatérve, hát már tényleg sok belőle! Már ne essen, nem akarom! Jobb időt akarok, mondjuk hó menteset egy kis napsütéssel:)

 

Szinte semmi mesélnivalóm nincs most, úgyhogy megyek, kirakom az elmosott cumót a helyére, aztán mosogatok egyet, majd töltök.

 

Szép napot mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr471751290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása