Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

Szilveszter

2010.01.02. 15:48 - Jajus

Nem voltunk sehol sem. Attiméknál voltunk. Tévézgettünk, nevetgéltük, jókat beszélgettünk és egyebek. Éjfél után valamivel koccintottunk:) Koccintás előtt néztünk 1-2 tüzijátékot a teraszról.  Mások valszeg bementek a városba, de mi úgy gondoltuk, hogy mivel esik az eső, nem megyünk sehova. Így is jó vot! Meg aztán láttunk már jó sok tüzijátékot, nem lepne meg:D  Koccintás után lett virsli főzve, ettünk kicsit. Aztán még beszélgettünk, pancs és hasonlók, majd még kis tévézgetés. Bár nem mintha olyan szuper jó műsorokat adnának.. mindig csak az ismétlés meg az ismétlés, kicsit már uncsiak az ilyenkor adott filmek, sokszor láttuk már! De nem? Ugyanez van Karácsonykor is.. mindig ugyanaz.. de hogy valami új lenne?? áááá, nem!

 

Már január 2.-a van, nagyon gyorsan mennek a napok, mondhatni repülnek! Majd valamikor holnap du. megyek haza(haza haza), mert még este hajat kell mossak és reggel meg már meló. Jujj, de furi lesz! Ugyanakkor nagyon örülök a melónak! :) Remélem minden jól alakul majd.

 

Mai menü lencseleves és 5 féle rétes volt. Már de. nekiláttunk a rétesalkotásnak, mert azért 5 félét előkészíteni meg meg is csinálni hát mit mondjak.. nem 2 perc.. Készítettünk káposztásat(káposztás tészta káposztából), aztán savanyú káposztásat(kicsit kimostuk, ne legyen annyira savanyú..), aztán volt még meggyes-mákos, diós-lekváros, diós-lekváros-mazsolás, no meg burgeszos én módra! :D Megkell mondjam, hogy a diós-lekváros is nagyon fini volt. Pedig annyira nem vagyok oda a dióért.. Szerintem mindenkinek mindegyik ízlene! :)

 

Alig 3 órával ezelőtt arra lettem figyelmes, hogy kicsit szálldogált a havacska.. ejha mondom.. és elég nagy szél is lett! Jóval nagyobb, mint előtte volt! Kicsit cidri is van odakint, de talán nem lesz hó.

 

No, mindenkinek szép napot kívánok! Jó pihenést!

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr811639644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása