Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

No mit csinálunk 2 ünnep között? :)

2009.12.29. 14:07 - Jajus

No  mit? No mit? Meszelés, állmennyezet feltevés, tapétázás az ebédlőben. A múltkor a főzőfülke volt porondon, most változott a dolog, ebédlő..  haladunk, de még van mit tevékenykedni.. nem unatkozunk:D  Bár ott most nem lehet semmit se suvickolni, mert még ott mászkál létrával a a festő. Viszont már ráfért az újítás, mert ott van a cserépkályha és főleg körülötte sárgult már kicsit a plafon az esetlegesen kijövő füst miatt. Vettünk új lámpát is, mert olyan volt, ami egy idő után világosodott ki.. szinte várni kellett legalább 1 órát, hogy normálisan világítson. :D Szerintem nagyon szép lesz, ha készen lesz:) már most is nagyon jól néz ki, pedig még csak félkész:) egész furi lesz.. függönyök a boltíveknél, új lámpa, új külső.  Valamikor jövőre meg sorra kerül anyuék szobája és a tesómé. Az enyém már készen van pár éve, mostanság nem akarok semmit se kezdeni vele. Viszont lassan hívhatnának már bútorlap ügyben, hogy készen van, méretre vágták és lehet érte menni:) Alig várom már, hogy készen legyen az új szekrényelemem:)  Talán lesz helyem:D bár ahogy ismerem magam, előbb-utóbb megint kell valami szekrényféle:D  No megyek is, lassan lehet takarítgatni..   Szép napot mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr51630417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása