Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

Fekete szín jelentése..

2009.07.23. 13:21 - Jajus

Nos, nem is tudom, hogy hol kezdjem. Talán valakit érdekel a történetem, ezért írok pár sort, ami igen meghatározó volt az életemben. Volt több dolog is, de ez talán a "letütősebb" dolog.

 Kb. 20 éve már, hogy súlyfelesleggel küzdök és valószínűleg mindig is fogok. Sokféle fogyókúrát próbáltam már, több, kevesebb sikerrel, de végül feladtam. Nagyon sokáig kihatott az életemre, többek között ezért is a FEKETE alapszín a blogban, mert így indultam, mindent sötéten láttam, mindenben csak a rosszat láttam és sohasem láttam semmiben sem a jót és szépet. Sokszor voltam magam alatt, sokat voltam depis.  Jópár év kellett ahhoz, hogy megváltozzak és kicsit lássam a pozitív dolgokat is a világban. 

 Sokat csalódtam, kiábrándultam a pasikból. Viszonylag sokkal találkoztam. 15-16 éves lehetettem, mikor jött az ötlet.. Regisztrálok egy tévés teletextes párkeresőre és valahova az internetre is. Úgy gondoltam, hogy mivel duci vagyok, nem sok az esélyem arra, hogy a köreimben találjak rá a páromra, emiatt választottam a tévés és internetes párkeresőket. Persze mondanom sem kell,  hogy mindig közbeszólt valami, hol a távolság, hol az, hogy nem tetszett az illető, hol az, hogy én nem tetszettem(utóbbi ritka volt) nekik. Csalódások csalódások után értek(tudnék 1-2 történetet mesélni, csak nem tudom, hogy érdekel-e valakit), már szinte fel is adtam, mikor megismertem valakit. Egészen pontosan az a valaki talált rám, akivel azóta is együtt vagyunk:) Regisztrálva voltam a randivonalon és kaptam egy levelet.. válaszoltam, levelezgettünk. Majd találkozgattunk:) Éppen akkor lett vége egy előző kapcsolatomnak, aminek az okát azóta sem tudom, csak sejtem. Szerintem a szülők szóltak közbe.. erre voltak utalások.. nem csípték a duci nőket és a fiuknak egy vékonyabb/vékonyka lányt szerettek volna.  Úgyhogy mindenféle magyarázat nélkül vége lett, amit egyáltalán nem sajnálok!!!

 Találkozgattam jelenlegi párommal, de a kezdetek kezdetén nekem még nem sikerült közeledni felé, mert még az előző barátom "élt a szívecskémben".  Jópár hónap kellett ahhoz, hogy végre közeledni tudjak jelenlegi páromhoz, de úgy gondolom, hogy megérte és végre életemben először igazán BOLDOG VAGYOK! :) 

 Azt talán mondanom se kell, hogy a mi összejövetelünk nem volt egyszerű történet, mert mire megszerettem, ő feladta és azt mondta, hogy kész, már nem vár rám, eleget várt. Aztán én vártam rá. Utólag már kicsit vicces, de akkor nem volt az. Időközben rájöttem, hogy szerelmetes lettem annyira, mint még soha:)  Végül 2 éve együtt vagyunk, nagyon jól megértjük egymást, nagyon kedves, és hihetetlen nagyon szeretem Őt! :) A fekete háttér ma eltűnik, mert az csak a kezdet volt és a múlt. Most már a jelen van és a jövő lesz:) Röviden ennyit a fekete színről..

 

Szép napot Mindenkinek! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr851262847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reni-Lili 2009.07.23. 14:40:45

Hát hogy nem tudod, miről írj, és nincs mondanivalód... no comment. Szuper indítás. :):) Büszke vagyok Rád... az én tanítványom. :P

Jajus 2009.07.23. 21:45:54

Óóó, köszönöm:) Az előbb nem töröltem ki a nevedet! :S :D

Kriszta22 2009.08.01. 16:23:36

Hát ez a történet nagyon szép és jó.. Szerencsésnek mondhatod magad igazán.. :)
Bárcsak nekem is lenne ennyi kitartásom és akarat erőm.. :S


süti beállítások módosítása