Napjaim napjainkban..

"Olyan dolgokról írok, amik éppen eszembe jutnak, amin töröm a "kókuszt", vagy ami bánt, ami örömet okoz, ami foglalkoztat, amin merengek, amit szeretek vagy nem szeretek vagy ami egyszerűen csak éppen akkor történik velem vagy történt velem és azokkal, akik fontosak számomra."

Hozzászólások, vélemények

  • DonJak: Próbálkozz hőtapasszal! A tvben thermacare néven reklámozzák mostanában! Pont az ilyen becsípődése... (2013.01.19. 20:03) Idegbecsípődés:S
  • Reni-Lili: Horvátország? Új autó? Mi kell még??? :) (2011.08.30. 20:45) mindenféle
  • Reni-Lili: :P Csak gondoltam hatásosabb leszek, mint ha csak azt írom, hogy írhatnál már. :) (2011.03.16. 22:03) ez az
  • Jajus: Köszönöm szépen:) Írtam pár sort:) (2010.12.20. 19:59) semmi új-csak úgy
  • Reni-Lili: Hova tűntél??????????????????????????????? (2010.07.12. 22:32) köszönet

Olvasóim

Linkblog

Üzenőfal

Ez is meg az is!

2010.07.22. 21:33 - Jajus

Nos.. vagy ezer éve nem írtam már.. ezt bizti észrevettétek.. rengeteg minden történt. Nem is tudom, hogy hol kezdjem és egyáltalán mit is írjak le először.  Asszem ami eszembe jut, aztán max. össze-vissza pötyögök majd. :)

Bizti nem újdonság, hogy nagyon meleg van, mondhatni ez már szinte döglesztő! Minden nap kisülök a zsíromból, de nem viccelek ám!.. szó szerint vegyétek:D hihi:D

Hol esik, hol fúj, néha még jég is jön(ami nem kellene), sajna nincs mit tenni.. ez ellen nem tehetünk. Nos, most már igazán normalizálódhatna az időjárás, mert ez már őrület! Kár kár hátán..

 

-2 anyacicánk van, mármint két nőci meg egy kandúrbandi. A fiatalabb lányka cicának lett 1 tarka-barka cicája, nagyon cuki volt, hosszú szőrű, fekete-fehér-vörös foltos.  Sajna nem élt sokáig, kb. 6 hetet, aztán valamiért elpusztult. Igazából nem jöttünk rá, hogy miért. A cicának az első ellése volt, lehet, hogy ez is meghatározó?! nem tudom.  Nagyon sajnáltam szegénykét, tényleg nagyon ari volt és még sose láttam ilyen színösszeállítású ráadásként hosszú szőrű cicust.

-Majd nem sokkal ezután, talán 1 hónap múlva kölykei lettek az idősebb lányka cicának is. Neki már a 3. ellése volt, így mondhatjuk, hogy rutinos:)  3 cica lett, mindegyik fekete-fehér. Mindegyiknek van zokni a lábán:) nagyon arik: )  Már nyitva van a szemük és esznek is! :) Igaz még csak tejet falatoznak, de azért haladnak:)  Úgy néz ki, hogy ebből 2 megint hosszú szőrűnek igérkezik. Egyébként 2 kandúrbandi van és egy nőci. Olyan édik! Az egyiknek hatalmas feje van és olyan kis tömzsi-gombóc cica:) ő a hosszú szőrüek egyike:)

 

-Sok örömteli dolog mellett történ szomorú dolog is sajnos, újabb szomorú dolog.  Elpusztult a Bernáthegyi-kuvasz kutyusunk, aki már 12 éve élt velünk, én adtam neki anno régen az első falatot. Már a lépcsőn se tudott felmenni, abban is segíteni kellett neki, napról napra gyengült, nagyon rossz volt látni.  Az utóbbi 2 hónapban rengeteget evett, szerintem egész életében nem evett annyit, mint az utóbbi hónapokban. Valszeg az utolsó vacsorái voltak. Lehet tudta, hogy már nem él sokáig.  Szép kutya volt és nagyon hiányzik! Egyik nap csirkés kaja volt otthon, elindultam a csontokkal kifele, vittem a Lédinek, aztán félúton jutott eszembe, hogy hát hova is viszem..  :(  odakint senki:(

Most ezerrel megy a kutya keresés, mindenképpen nagy testű kutyus kell és mindenképpen fiatal, pár hónapos. Ha minden jól megy, akkor sikerül egy Moszkvai őrkutyát vételezni remélhetőleg megfizethető áron. Erről egyenlőre többet nem írok, majd ha már biztosat tudok..

 

-Nem tudom említettem-e, de mikor a múltkor azok a nagy esőzések voltak, mikor több napig esett meg esett, akkor megsüllyedt a mamánál az előtér a fürdő és az egyik szoba. Most az van szétszedve, mert meg kell csinálni.. szóval van munka dögivel, aztán meg itt az aratás és sorolhatnám..  erről is csak ennyit.  Ja és újra lett festve a mamánál a ház külseje:) nagyon szép lett ám! :) Citromsárga és fehér-barna színben pompázik! :) Mondanom se kell, hogy nem 2 forint volt:( Meg még ami lesz.. ha helyreáll az előtér meg stb..

 

-Újabb szomorú dolog.. a tesóm barátja összetörte az új autóját sx4-et. Helyesbítve az őz törte össze neki..  :(  Nagyon durva, hogy egyik hónapban elveszíti az apukáját, aztán meg az autóját is részben:( ez már nagyon sok!

 

Asszem egyenlőre ennyi, mert az előbb kikapcsolt a gép.. :( csak úgy:(  Majd legközelebb írok.. 

Jó sokáig nem írtam, bocsi mindenkitől, aki olvas!

A bejegyzés trackback címe:

https://jajus.blog.hu/api/trackback/id/tr122169514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása